Engelen-Reading-Workshop

Deze wordt gegeven door Karin Vink www.kirima.nl en mijzelf. 

Persoonlijke boodschappen van de Engelen.

Wat mag je verwachten? 

We zorgen voor een speciale ruimte door gebruik te maken van Engelenstenen zoals Seleniet en Celestien. Deze bijzondere stenen stralen een speciale energie uit. We beginnen met het trekken van een Engelenkaart. Karin doet naar aanleiding daarvan een reading voor je. 

Ondertussen maak ik een schets. Hierin worden emoties, karaktereigenschappen en persoonlijke details beschreven. Een schets kan zorgen voor evenwicht, inzicht, persoonlijke groei en oplossing van eventuele blokkades. Ook kan het zijn dat overleden dierbaren zich aandienen die boodschappen doorgeven.

Vervolgens doet Karin een geleide Engelen-meditatie, waarin je wordt verbonden met jouw Engel. Tijdens de mediatie schrijf ik voor iedereen een persoonlijke boodschap van een Aartsengel (automatisch schrift).

Na de Engelen-Reading is het mogelijk een steen (ruw stuk, gepolijst stuk of hanger) aan te schaffen.

De kosten van de workshop bedragen € 45,00 per persoon.

Voor aanmelding, stuur een e-mail aan Karin Meeng kirima.info@gmail.com . 

Deze Engelen-Reading-Workshop kan ook op verzoek bij je thuis worden verzorgd. Minimaal 4, maximaal 8 personen.  Bij minder dan 4 personen, vraag Karin naar de mogelijkheden. Bij meer dan 15 km. enkele reis vanaf Sprang-Capelle worden reiskosten berekend. Er wordt altijd van tevoren een prijsopgave gedaan.DutchEnglish